FORMACIONS STEAM

FORMACIONS PER A DOCENTS

FORMACIONS PER ADULTS

FORMACIONS DE MONITORS STEAM

FORMACIÓ STEAM PER A DOCENTS

STEAM EN ACCIÓ: integració curricular

Coneixem la metodologia STEAM, basada en l’aprenentatge creatiu i integral.
Veiem com integrar i crear projectes STEAM dins el currículum escolar.

STEAM EN ACCIÓ

Formació a la carta

Una formació a mida segons els recursos i materials dels que disposeu a les aules. Pensada i orientada a ajudar-vos a treure el màxim profit possible d’allò que teniu o tindreu.

FORMACIÓ A LA CARTA

Servei d’assessorament

Després de realitzar una de les nostres formacions podeu sol·licitar el nostre servei d’acompanyament per ajudar-vos en tot el que necessiteu.

SERVEI D’ASSESSORAMENT

FORMACIÓ MONITORS STEAM

Cada any fem una formació de 60h per a joves i adults que tinguin interés en treballar com a monitors de STEAM i/o Robòtica. Aquesta formació consta d’una part teòrica i una pràctica, en la que els/les monitors/es aprendran a realitzar activitats amb diversos materials, planificar noves activitats i adaptar-les als infants segons edats.
Si busques una feina per compaginar amb els estudis o un altre treball, t’agrada fer activitats amb els infants i t’interesa el món de les noves tecnologies, contacta amb nosaltres!

FORMACIÓ PER A JOVES I ADULTS

Durant el curs escolar oferim diverses formacions per a joves i adults en noves tecnologies; impressió 3D, programació, informàtica, etc.
Si vols saber més segueix-nos a les xarxes socials o deixa’ns el teu e-mail, t’enviarem tota la informació quan publiquem les properes formacions.

Scroll al inicio
Obre una conversa!