Extraescolars

Estem especialitzats en la robòtica, la programació i el modelatge 3D, però no ens conformem! Per això incloem experiments, electrònica, mecànica i molta imaginació en les nostres activitats que fem arribar a les aules de les vostres escoles.


Robòtica: Juguem amb Lego, Robotis o altres a construir robots!  Es fomenta el treball en equip i es desenvolupen capacitats tan importants com la concentració, la solució d’imprevistos i la interpretació d’instruccions gràfiques.

Programació: Utilitzem Scratch, altres plataformes i robots (ZOWY, BEE-BOTS, etc) per programar seqüències de moviment, crear animacions i videojocs. Ens permet desenvolupar el pensament algorítmic, la creativitat i altres capacitats lingüístiques i matemàtiques.

Modelatge 3D: Aprenem a composar formes i dissenyar figures en 3D. Es fomenta la creativitat i la imaginació al mateix temps que excercitem les capacitats espacials.

Impressió 3D: Descobrim què són i com funcionen les impressores 3D. Dibuixem amb PEN 3D. Despertem l’interès per les noves tècniques de fabricació digital, fomentem la creativitat i desenvolupem les capacitats artístiques.

Experiments: Proposem diferents experiments al llarg del curs que ens ajudaran a comprendre conceptes de l’àmbit de l’electrònica i la mecànica, així com les característiques dels materials. Es fomenta la creativitat i la innovació, reforcem la comprensió de conceptes i aprenem experimentan.

Electrònica: Composem circuits amb diferents elements, practiquem amb protoboards i amb algunes plaques electròniques.  Impulsem el coneixement i la comprensió de l’electricitat, el seu comportament i els components electrònics.


Inscripcions 2023/24

⚠️Us preguem que tingueu en compte que els horaris son provisionals i poden haver modificacions segons demanda. A continuació us deixem l’enllaç d’inscripció. Per tal de facilitar-nos la organització us agrairem que, els que vulgueu repetir, fue la inscripció el més aviat possible.⚠️