Casals


Què podeu descobrir al nostre casal? 

No passem tot el dia davant de l’ordinador. A FunLab oferim set activitats diferents cada setmana amb temes variats per a gaudir al màxim.

Quines activitats es fan?

Robòtica:

És una manera d’educar-los sobre tecnologia i programació a través de la construcció i programació de robots, estimulant l’interès en STEM i fomentant la creativitat i la resolució de problemes. És una activitat divertida i educativa.

STEAM:

Integra ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques en l’aprenentatge, fomentant la creativitat i el pensament crític mitjançant projectes interdisciplinaris i pràctics. Prepara als nens per al món tecnològic i fomenta l’interès en STEM i les arts.

Activitats Maker:

Fomenten la creativitat i el pensament pràctic mitjançant la construcció, la programació i altres activitats pràctiques que permeten als nens explorar i resoldre problemes amb materials i tecnologies diverses.

Modelatge 3D:

Implica crear objectes tridimensionals de forma digital amb eines adaptades per a infants, fomentant la creativitat i habilitats de resolució de problemes mentre expliquen conceptes geomètrics i tecnològics.

 Activitats a l’aire lliure:

Activitats recreatives que es realitzen a l’aire lliure, com mata conills, córrer o jugar a l’amagatall, fomentant l’activitat física i la socialització infantil de manera informal i espontània. Són una part important del desenvolupament i l’entreteniment a l’aire lliure.

Activitats d’aigua:

Activitats divertides que impliquen l’ús de l’aigua, com ara jocs amb pistoles d’aigua, globus o materials similars i reptes d’equip que promouen la cohesió i armonia dels grups, al mateix temps que es diverteixen i es refresquen. Aquestes activitats poden estimular el desenvolupament social i motriu mentre els nens gaudeixen.

Sortides:

Activitats programades fora de la seva rutina habitual, com visites a llocs educatius o excursions a la natura, que permeten als nens aprendre i gaudir mentre exploren nous entorns i interactuen amb altres persones. Aquestes experiències enriqueixen el seu desenvolupament i creen records significatius.


Per a més informació: 699 58 07 94


Casal estiu 2022


Casal estiu 2021